Camper Village Arcen laat u Bourgondisch genieten

TOP Totaal is een bijzondere bouwer van vakantiewoningen. Dat willen wij u graag laten zien tijdens de Open Dag, dat wordt gehouden op Camper Village Arcen. Samen met Roompot vakanties presenteren wij een uniek concept: Camper Village. Het hele jaar vakantie en u thuis voelen in een luxe vakantiewoning.

De enorme gevarieerdheid van het Noord-Limburgse landschap, met zijn glooiende velden en naald en loofbossen, maar zeker ook zijn indrukwekkende Peelgebied, nodigt uit tot een langer verblijf. Camper Village Arcen biedt de mogelijkheid een ‘nieuw thuis’ te creëren in deze weldadige omgeving.

Aanmelden Open Dag

Het hele jaar een vakantiegevoel

Camper Village Arcen krijgt een extra dimensie door de samenwerking van Roompot Vakanties en TOP Totaal. Het bedrijf uit Kootwijkerbroek is producent en leverancier van hoogwaardige en duurzame vakantiewoningen, volledig naar de wens van de koper. Camper Village Arcen realiseert op een oppervlakte van 10 hectare gefaseerd 150 vakantiewoningen. De kavels hebben afmetingen van ca. 150 tot 400 m2. Door een kavel te kopen wordt men officieel erkend als ‘bewoner’ en kan men zich laten inschrijven bij de Gemeentelijke Basisadministratie.

Adresgegevens Park

Camper Village Arcen
Dorperheideweg 34
5944 NK Arcen
Parken > Camper Village Arcene

Contactpersoon: Lammert Haverkamp
Telefoon: 06 – 454 845 70
Email: lh@toptotaal.nl

bekijk het park

Foto’s Camper Village Arcen

Een nieuw ‘thuis’

Mensen die het hele jaar willen recreëren en veelal onderweg zijn met hun camper, vinden op Camper Village Arcen een ‘nieuw thuis’. Zij verkopen hun woning om met een camper door Europa te toeren en na elke avontuurlijke tocht zich thuis te voelen in het Limburgse Arcen. Een plek om Bourgondisch te genieten.

Intieme hofjes met luxe vakantiewoningen

Top Totaal helpt u graag om op de intieme hofjes van Camper Village Arcen uw luxe vakantiewoning te realiseren, voorzien van een eigen parkeerplaats. Luxe vakantiewoningen die volledig naar wens en budget worden uitgevoerd. Wij vertellen u graag veel meer tijdens de Open Dag. Een bezoek geeft u een nieuwe kijk op recreëren en thuis voelen.

Aanmelden Open Dag

Wilt u meer weten of heeft u géén tijd naar de Open Dag te komen? Maak dan een afspraak met Lammert Haverkamp, 06.45484570 of mail naar lh@toptotaal.nl

Meer evenementen