Chalet verhuur bij TOP Totaal

Hoe luxe woon je in een TOP-vakantiewoning?

Hoe comfortabel en luxe voelt een TOP-vakantiewoning nu echt? En hoe geweldig ervaar je het betreffende park? Het antwoord kun je alleen maar ‘beleven’. Daarom biedt TOP Totaal u de mogelijkheid om op een aantal parken een TOP-vakantiewoning te huren voor een midweek, weekend of een hele week. Beter dan uit welke brochure ook, ervaart u de luxe, het comfort en de vrijheid en blijheid van een TOP-chalet.

Een ‘huurbelevenis’ geeft het antwoord!

Boek nu om vervolgens met het gevoel thuis te komen van:
‘Wauw, dit wil ik nooit meer missen!’’

Bewust kiezen!

Eerst huren dan kiezen! Waardoor u nog bewuster uw keuze kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer u twijfelt over de inrichting van de keuken, de omvang van het bed, of de indeling of de interieurkleuren.

Na een logeerpartij in een luxe TOP-vakantiewoning weet u beter nog dan voorheen hoe uw droomvakantiewoning er uit dient te zien.

Een unieke kans!

Het huren van een TOP-vakantiewoning voor een midweek, weekend of hele week is een unieke kans om kennis te maken met het park maar ook met de luxe van een TOP-vakantiewoning.

Voor iedereen

De ‘huurbelevenis’ geldt ook voor mensen die zonder koopwens of koopverplichting een vakantiewoning willen huren. Ook tegen hen zeggen we:
TOP dat u bij ons huurt!

Gratis bij aankoop

Mocht u na uw ‘huurbelevenis’ overgaan tot aanschaf van een TOP Totaal vakantiewoning, dan krijgt u van ons uw weekend, midweek of week natuurlijk kado!

Boek een TOP chalet op een prachtige locatie!

TOP Buitenplaats Vorden

midweekVanaf140,-
*****
Gastwaardering: 8,5
Modern ChaletAantal personen: 4

Een modern chalet voor 4 personen midden in de bosrijke omgeving van Vorden. Op het park bevindt zich een buitenzwembad voor kinderen.

Info & Beschikbaarheid

Renderende belegging

“Zet uw geld op de bank en het levert niets op!” Een veel betere investering is het kopen van een recreatiewoning.

Bij het zien van onze uitzonderlijke en unieke aanpak ervaart u dat uw geld niet alleen optimaal rendeert, maar u er iedere dag het ultieme vakantiegevoel bij krijgt.

Dus wilt u uw eigen vakantiewoning tot een aantrekkelijke belegging maken? Dan kan dat zeker. Wij bieden diverse mogelijkheden met een gegarandeerd rendement. U koopt een compleet ingerichte vakantiewoning, inclusief keukeninventaris, aangelegde tuin en opbergschuurtje.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp op 06-45484570 of via lh@toptotaal.nl

Stel een vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.