Bouw jij met ons mee?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

TOP Totaal groeit en is op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken per direct een Allround logistiek medewerker m/v.

Allround logistiek medewerker m/v

Fulltime

Bedrijf

TOP Totaal bouwt recreatiechalets en mantelzorgwoningen volledig op maat, rekening houdend met de kavel, de toepassing en de mogelijke vergunningen. Alle facetten van het ontwerp, de productie, de logistiek, de bouw en de stoffering worden in eigen beheer uitgevoerd. De begeleiding van het totale project is in goede handen bij de Familie Van den Top. Kortom: een gedreven familiebedrijf, waar een afspraak een afspraak is.

Functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van inkomende goederen, je zorgt voor controle van vracht en voor het op de juiste manier verwerken in de opslag, daarnaast ben je verantwoordelijke voor het aanleveren van de juiste materialen aan de productie. De bouwteams hebben de hele dag materiaal nodig voor het bouwen van de chalets en jij zorgt ervoor dat zij niet mis grijpen. Je zorgt er daarom voor dat er altijd een basis voorraad materiaal aanwezig is in het magazijn. Je hebt nauw contact met afdeling verkoop/werkvoorbereiding en de bouwteams om de werkzaamheden volgens planning af te ronden. Wanneer nodig spring je in bij licht technische timmerwerkzaamheden.

Voorwaarden

Je hebt MBO3-4 werk,- en denkniveau, in een logistieke richting. Je hebt recente logistieke werkervaring opgedaan. Je hebt een geldig heftruck certificaat en bent handig met gereedschap. Je bent representatief, communicatief vaardig. Je bent gewend om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je weet onder druk het overzicht te bewaren. Je kunt goed prioriteiten stellen en je werkt zelfstandig. Je bent gedreven, dienstbaar en beschikt over een technische inslag en je bent niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Aanbod

Een fulltime dienstverband bij een TOP familiebedrijf, waar de klant koning is, de kwaliteit subliem is en waar je de vrijheid krijgt om je functie naar eigen inzicht in te vullen. Een prettige werksfeer met christelijke normen en waarden. De beloning wordt ingeschaald naar leeftijd, opleiding en werkervaring en valt onder de cao timmerindustrie.

Solliciteren

Denk jij dat je ons bedrijf “in de vingers” krijgt en denk jij een toegevoegde waarde te kunnen leveren binnen ons familiebedrijf door je tanden in bovenstaande functie te zetten?

Reageer door je sollicitatie voorzien van een motivatie te verzenden naar werkenbij@toptotaal.nl. T.a.v. Dhr. R. van den Top.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld